Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tornatermi sporteszközök

A Tornatermi sporteszközök különböző eszközöket és berendezéseket foglalnak magukban, melyeket sporttevékenységekhez, testmozgáshoz és edzésekhez használnak tornatermekben vagy sporttermekben. Ezek az eszközök széles célokra használhatók, beleértve az erőnlét fejlesztését, a testtartás javítását, az egyensúly és a koordináció fejlesztését, valamint a technikai képességek gyakorlását.

A Sportmarket webshop széles választékot kínál az iskoláknak, közösségi központoknak, egyesületeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Legyen szó csapatsportokról vagy egyéni sportágakról, pályafelszerelésekről vagy kiegészítő sporteszközökről, nálunk mindenki megtalálja a megfelelő megoldást. Kínálatunkban szerepelnek labdák, súlygolyók és medicin labdák, szekrények és zsámolyok, bordásfalak, tornaszerek, sporthálók, padok, tornaszőnyegek, iskolai dobbantók és kiegészítők.

Budapest szívében, a 11. kerület Szerémi út 1, Dombóvári út 13. sarkán, ingyenes parkolással várjuk Önöket szeretettel, közel 350 nm-en, megannyi sportszerrel és ötlettel, az Önök kényelmét szolgálva. Rendelhetsz személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Telefon: + 36 70 367 9503

E-mail: info@sportmarket.hu

Bemutatótermünk: Cím: 1117 Budapest, Szerémi út 1. (Dombóvári út 13-14 saroképület)

Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 17:00; Szombat / Vasárnap: ZÁRVA

Rendezés:

Tornatermi eszközök egy helyről! 

Tornatermi eszközökTornatermi eszközök gazdag, változatos kínálatban, minőségi kivitelben. Szerezzen be mindent egy helyről, válassza a kényelmesebb utat!

Bizonyos oktatási intézményekben a tanárok igen régi tornatermi eszközöket használnak a tornaórák megtartásához. Ezek a kiegészítők már jelen állapotukban sem tudják megfelelően kiszolgálni a szakembereket és a diákokat, az idő előrehaladtával pedig csak egyre rosszabbá válnak a körülmények. Nem csupán az óra minőségére van ez hatással, hanem igen balesetveszélyes körülmények is kialakulhatnak a régi eszközök miatt, ezért célszerű mihamarabb lecserélni azokat.

Velünk nem okozhat problémát a tornatermi eszközök lecserélése, ugyanis gazdag, változatos kínálatunkban mindent egy helyen megtalálhatnak az intézmények vezetői. Rengeteg időt, energiát lehet ebben a formában megtakarítani. A termékek a kor követelményeinek százszázalékban megfelelnek, általuk végre élvezetesebb és biztonságosabb lehet a testnevelés óra.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Iskolai sportszerek széles választékban!

Iskolai sportszerekIskolai sportszereket szeretne beszerezni, hogy a testnevelésórák minden tekintetben megfeleljenek az előírásoknak, ám vagy a választék kicsi, vagy az árak túl magasak, és a minőség sem minden esetben üti meg az elvárt szintet? Jó helyen jár, hiszen nálunk mindent beszerezhet, amire egy átlagos testnevelésórához szüksége lesz, sőt, egyéb felszerelésekhez is hozzájuthat!

Webáruházunkban az összes iskolai sportszer beszerezhető, így például labdákat, medicinlabdákat, súlygolyókat, zsámolyokat, szekrényeket, bordásfalakat és dobbantókat is rendelhet, de a választékunk része a különféle tornaszerek széles választéka, a tornaszőnyegek, a tornapadok és a sporthálók is. A megrendeléshez csupán néhány kattintásra van szükség, termékeink minősége kiváló, áraink pedig kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választania.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg iskolai sportszereinket, majd adja le rendelését, és pár napon belül át is veheti őket! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Termékek szűrése
Ár
Márka
Sport kiegészítő kategóriák
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak