Barion Pixel
Menü

Kézilabdás cipők

A kézilabda egy intenzív és gyors tempójú sportág, a játékosoknak sok oldalirányú mozgást, ugrásokat és irányváltásokat kell végrehajtani. A megfelelő kézilabdás cipők rendkívül fontosak a játékosok számára, hogy biztosítsák a stabilitást, a tapadást és a védelmet a pályán. Összességében a megfelelő kézilabdás cipők elengedhetetlenek a sportágban való játékhoz.

Vásárolj az Adidas cipők, Asics cipők, Mizuno cipők, vagy Puma cipők kínálatából, ha a legjobb teljesítményt szeretnéd elérni a kézilabdázás során!

Rendezés:

A kézilabdacipők kiválasztásának módjáról röviden

kézilabdacipőA kézilabda beltéri sport, amely különleges követelményeket támaszt a hozzá használatos cipőkkel szemben. A kézilabdacipőnél a stabil lábtartás a legfontosabb, ugyanakkor kényelmesnek is kell lennie, hogy a játék biztonságos és eredményes lehessen.

Kézilabdázás közben gyakoriak a hirtelen irányváltások és kitámasztások, amelyeknél, ha a láb megcsúszik, az súlyos balesethez vezethet, ezért a jó tapadásra biztonsági és kényelmi okokból is szükség van, hiszen csak a megcsúszás elkerülésével tudjuk megfelelően összehangolni a mozdulatainkat. További fontos szempont a kézilabdacipő súlya, azaz minél könnyebb, annál jobb, és persze a szellőzés sem elhanyagolható, ami elengedhetetlen a higiénia és a kényelem szempontjából.

Amennyiben a megfelelő kézilabdacipőt keresi, webáruházunk kínálatában megtalálhatja! Forgalmazott márkáink az élvonalba tartoznak, az áruk viszont ehhez képest kifejezetten kedvező, ezért megéri nálunk vásárolni! Rendeljen egyszerűen az otthonából, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Márka
Méret