Menü

Asics és Mizuno férfi és női futócipő normál, neutrális & pronáló futóknak utcai,terep,maraton,triatlon futáshoz

Mizuno futócipők Végre! Ami még itthon nem volt… A nagy sikernek örvendő Mizuno teremcipők után megérkeztek a márka legkiválóbb futócipői is. Kiváló lábtartás, minőség, kényelem és megbízhatóság. Női és férfi cipők, kezdő szinttől profi, verseny futócipők. Mert azt valljuk: nem csak a pályán, de a pályán kívül is megillet minket a kényelem Asics futócipő

Futócipő: mi alapján válasszunk?

futócipőA megfelelő öltözék mellett nagyon fontos kellő hangsúlyt fektetni a futócipő kiválasztására is, amihez több tényezőt is figyelembe kell venni, és nem elegendő csupán az árat és a dizájnt figyelni.

Első sorban el kell dönteni, hogy milyen terepen, illetve milyen időszakban (télen, nyáron, vagy mindig) fogjuk használni a futócipőt, majd a megfelelő párnázottság és a szellőzés kerüljön sorra. Az ütéscsillapítás a futócipőknél kiemelten fontos, hiszen futás közben erősen terheljük az ízületeinket, a jó futócipő sarka azonban elnyeli a láb földre érkezésekor keletkező energiát. A megfelelő cipőméret kiválasztását sem szabad félvállról venni: a tökéletes futócipő jól tartja a lábat, de nem szoros, ezért inkább legyen fél-egy számmal nagyobb, mint az utcai cipő, és persze a formát is figyelni kell, hiszen a hosszúkás lábra egész más kell, mint egy rövid, de széles lábfejre.

Amennyiben futócipőt szeretne vásárolni, tekintse meg választékunkat, melyben világhírű márkák termékeit találja. Rendeljen csupán néhány kattintással, és ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.