Barion Pixel
Menü

Asics és Mizuno férfi és női futócipő normál, neutrális & pronáló futóknak utcai,terep,maraton,triatlon futáshoz

A futás egy népszerű és egészséges tevékenység, a megfelelő futócipő kiválasztása rendkívül fontos a sportolás során. A futócipők célja, hogy védelmet nyújtsanak a lábnak, csökkentsék a terhelést és növeljék a teljesítményt a futás során. A speciális kialakítás nagyon fontos és a technológiai előnyök a lábak védelmében és a teljesítmény növelésében. A megfelelő futócipő minimalizálja a sérülések kockázatát és növeli a kényelmet a futás során. Ezért fontos a megfelelő időben történő cseréje és karbantartása a láb és az egészség érdekében.

Vásárolj futócipőt az alábbi márkák szerint: Asics cipők, Joma cipők, Mizuno cipők

Rendezés:

Futócipő: mi alapján válasszunk?

futócipőA megfelelő öltözék mellett nagyon fontos kellő hangsúlyt fektetni a futócipő kiválasztására is, amihez több tényezőt is figyelembe kell venni, és nem elegendő csupán az árat és a dizájnt figyelni.

Első sorban el kell dönteni, hogy milyen terepen, illetve milyen időszakban (télen, nyáron, vagy mindig) fogjuk használni a futócipőt, majd a megfelelő párnázottság és a szellőzés kerüljön sorra. Az ütéscsillapítás a futócipőknél kiemelten fontos, hiszen futás közben erősen terheljük az ízületeinket, a jó futócipő sarka azonban elnyeli a láb földre érkezésekor keletkező energiát. A megfelelő cipőméret kiválasztását sem szabad félvállról venni: a tökéletes futócipő jól tartja a lábat, de nem szoros, ezért inkább legyen fél-egy számmal nagyobb, mint az utcai cipő, és persze a formát is figyelni kell, hiszen a hosszúkás lábra egész más kell, mint egy rövid, de széles lábfejre.

Amennyiben futócipőt szeretne vásárolni, tekintse meg választékunkat, melyben világhírű márkák termékeit találja. Rendeljen csupán néhány kattintással, és ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Márka
Méret