Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A SPORTMARKET utat szeretne mutatni az itthoni sportéletben. A sportban, mely számunkra talán mindennél fontosabb. Miért fontos?  Egészségünkért, gyermekeinkért & jövőnkért, csapat szellemért és küzdeni akarásért. Újat próbálunk mutatni, érdekes termékeket, változatos lehetőségeket kínálni, melyek színesebbé teszik a hétköznapok mozgását és a sportéletet.

Minőségi, elérhető és megbízható sportszerek mellett kínálunk védőfelszereléseket illetve eszközöket a gyógyuláshoz és rehabilitációhoz.

Termékpalettánk kiszolgál minden korosztályt: babákat, gyerekeket, felnőtteket és az 50+ életvitelhez és idősgondozáshoz is biztosít széles választékot.

Prémium megoldások & lehetőségek, melyekben megbízhatnak.

A SPORTMARKET lassan 20 éve biztos beszerzési forrása iskoláknak, közületeknek, egyesületeknek és magánszemélyeknek is egyaránt. Legyen szó akár csapatsportokról, vagy egyéni sportágakról, pályafelszerelésekről, vagy kiegészítő sporteszközökről, megoldásokat kínálunk mindenki számára. 

Köszönve partnereinknek és ügyfeleinknek a bizalmat várjuk szeretettel leendő vásárlóink között on-line vagy személyesen boltunkban.

Budapest szívében, a 11. kerület Szerémi út 1, Dombóvári út 13. sarkán, ingyenes parkolóval, közel 350 nm-en, megannyi sportszerrel és ötlettel.

Lehetőségek VISZONTELADÓINKNAK

Legjobb tudásunkat adjuk a sikeres együttműködésért. Folyamatosan bővülő árukínálatunk, kedvező áraink, rugalmas hozzáállásunk cégünket az egyik legkeresettebb nagykereskedelmi cégévé emelte.

Kérje árajánlatunkat, kérje viszonteladói árlistánkat telefonon, e-mail formájában, avagy fax számaink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére. Ügyfélszolgálat TEL.:  +36 70 367 9503 E-mail:  info@sportmarket.hu

Üzletünk a Sportmarket várja kedves törzsvásárlóit és leendő ügyfeleit. Asics, Mizuno és Adidas kézilabdás cipők és röplabda valamint Asics és Mizuno futócipőket, Select és további kiváló minőségű kézilabdák.

Egyesületeknek, kluboknak, utánpótlás nevelő intézeteknek: A Sportmarket mivel az Asics sportmárka kizárólagos hazai, ruházati forgalmazója, egyedi árajánlattal tud szolgálni.

Szolgáltató adatai:

Cégnév : Pannónia Sport Kereskedőház Kft. 
Csomag átvételi pont : Budapest, Dombóvári út 13, 1117
Cégjegyzékszám : 11 09 021925
Adószám: 24655635-2-11

 

Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak