Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shock Doctor

A Shock Doctor célja, hogy a sportolók számára biztonságos és kényelmes védőfelszerelést biztosítson, amely csökkenti a sérülés kockázatát és megvéd az ütközések, esések vagy más fizikai kontaktusok során. A vállalat széles választékban kínál védőfelszereléseket különböző sportágakhoz, beleértve a focit, jégkorongot, amerikaifutballt, kosárlabdát, röplabdát, síelést és más sportokat is.

A Shock Doctor védőfelszereléseinek tervezése és fejlesztése során szorosan együttműködik orvosokkal, sporttudósokkal és szakértőkkel, hogy a termékek a legújabb kutatások és technológiák alapján készüljenek. A vállalat az innovációra és a minőségre összpontosít, és folyamatosan fejleszti termékeit a legjobb védelem és kényelem érdekében.

A Shock Doctor védőfelszerelései között találhatók fogvédők, fejvédők, rögzítők, térdvédők, bokavédők, ütéscsillapító kesztyűk és más termékek, amelyek megvédik az érzékeny testrészeket és csökkentik a sérülések kockázatát. A vállalat védőfelszerelései kényelmesek, könnyűek és olyan módon vannak kialakítva, hogy maximális védelmet nyújtsanak anélkül, hogy korlátoznák a sportteljesítményt.

Rendezés:
Szállítási díjak

Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Termékek szűrése
Ár
Nem