Menü

Mizuno japán tökéletesség & racionalitás

Mizuno

Mizuno japán sportfelszerelés és ruházatot gyártó vállalat. Alapítva 1906-ban Osaka-ban Riachi Mizuno által. Számos sporteszköz és sportruházat készítője golf, kosárlabda, röplabda, foci, futás, rögbi, síelés, biciklizés, judo, asztali tenisz, boksz és atlétika számára.

Rendezés:

Mizuno – mit élrdemes tudni róla?

Mizuno japán sportszergyártó, és a japán termékekről köztudott, hogy kiemelkedően magas minőségűek. Ha megtekintünk bármit, ami Japánban készült, szinte tapintható a sok évtizedes, sőt, olykor sok évszázados tapasztalat, a részletek csiszolgatása által elért tökéletesség és a szakértelem.

Ez a Mizuno termékein is felfedezhető, és mivel a cég elsődlegesen cipőkkel foglalkozik, biztosak lehetünk benne, hogy egy Mizuno sportcipő a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb, vagy röviden a legjobb lesz a lábunk számára.

A márka a golfcipőiről ismert, mivel ezzel indult, ám napjainkban már számtalan sportághoz készít lábbeliket, így a kínálatában elérhetőek a kosárlabda, foci, futás, rögbi, síelés, biciklizés, judo, asztali tenisz, boksz és röplabda cipők is, sőt, a vállalat az atlétika különféle formáihoz is készít speciális lábbeliket.

Amennyiben szeretné megtapasztalni a japán minőséget, válasszon a Mizuno cipői közül! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.