Menü

Mikasa minőségi labdák és ruházat

1917-ben alapítva s azóta a Mikasa foci,kosár és röplabda és strandröplabda labdáit gyakran használják hivatalos játékokon és versenyeken. Így volt a 2012-es Olimpián Londonban is. 

Rendezés:
Előrendelhető
5.835 Ft
Előrendelhető
5.495 Ft

A Mikasa termékekről röviden

MikasaValószínűleg nincs olyan ember, aki ne látott volna már Mikasa terméket, és sokan a kezükben is tartottak már egyet-egyet, csak lehet, hogy nem tudták, hogy e cég gyártotta azt. A Mikasa ugyanis leginkább a labdáiról híres, amelyeket a világ összes országában és szinte minden labdajáték-eseményen megtalálhatunk.

Mi, magyarok különösen büszkék lehetünk a vízilabdázóinkra, akik szintén Mikasa labdákat használnak, de a vállalat a futball-, kosár- és röplabdáiról is ismert, amelyek mind kiváló minőségűek, olyannyira, hogy még olimpiákon is szerepelnek. Ehhez, és a kiemelkedő minőségükhöz képest azonban az áruk kifejezetten kedvező, így annak, aki tartós és jól használható sportszerekre vágyik, érdemes a Mikasa termékei közül választania.

Termékeink között nem csupán a labdák, de a Mikasa ruházati termékei is megtalálhatóak, melyek egyszerűen, csupán néhány kattintással megrendelhetőek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a Mikasa termékeivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.