Menü

Asics futó,fitnesz,röplabdás,kézilabdás és tenisz cipő & ruházat

Asics

    Az ASICS története 1949-ben kezdődött, amikor Mr. Kihachiro Onitsuka megalapította az atlétikai cipők cégét: Onitsuka Co., Ltd. Kezdetben kosárlabda cipőket gyártva Japánban, Kobe-ban. Asics lett a név 1977-ben alapozva az „  Ép testben ép lélek „ gondolatra. A latin mondás "Anima Sana In Corpore Sano," kezdőbetűi segítségével lett a brand neve: ASICS. Az alapgondolat szerint a legjobban úgy tudunk egészséges és boldog életstílust alakítani, ha  teljes egészséget és fitneszt támogatunk. Ma az ASICS a teljestítményt növelő atlétikai cipők teljes palettáját biztosítja valamint technikai aktív sport kiegészítőket továbbá minden eszközt, mely harmóniát ad a test és lélek számára.

Rendezés:
Raktáron
16.990 Ft 13.590 Ft

Az Asics-ról röviden

AsicsAz Asics egy japán vállalat, amely sokféle sporthoz gyárt lábbeliket és sportfelszerelést. A név az "anima sana in la corpore sano" latin mondás rövidítése, ami azt jelenti: "Ép testben ép lélek", és ez a cég sporthoz való viszonyát jeleníti meg.

Az Asics jogelődje a híres Onitsuka Ltd., ami 1949-ben kezdte meg működését, majd 1977-ben egyesült a GTO-val és a JELENK-kel, hogy megalapítsák az Asics Corporation-t. A névváltozás ellenére a legendás Onitsuka Tiger egy változata mind a mai napig kapható, ahogy más márkák nevesebb modelljei is.

Az Asics cipői a sportvilág élvonalába tartoznak, ami a folyamatos innovációnak, a precíz tervezésnek és a helyes anyaghasználatnak köszönhető. Az utóbbi években a futócipőiket gyakran a legjobban teljesítő lábbeli közé sorolták, ami nem véletlen, hiszen a legtöbbször rangos versenyek győztesei is Asics cipőkben értek be a célba.

Ha Asics futócipőt szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.