Barion Pixel
Menü

Asics futó,fitnesz,röplabdás,kézilabdás és tenisz cipő & ruházat

Az ASICS egy ismert és elismert sportmárka, amely széles körű sportfelszereléseket és cipőket kínál. A márka neve az "Anima Sana In Corpore Sano" latin kifejezés rövidítése, ami azt jelenti, hogy "egészséges lélek egészséges testben". Az ASICS elkötelezett a sportolók támogatásában és a minőségi termékek fejlesztésében.

Az ASICS sportcipők különösen híresek és népszerűek a futásban, a teniszben, az edzőteremben és más sportágban. A cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a láb kényelmét, védelmét és teljesítményét szolgálják. Az ASICS innovatív technológiákat alkalmazza a talpbetétben, az ütéscsillapításban és a stabilitásban, hogy segítse a sportolókat a legjobb teljesítmény elérésében és a sérülések megelőzésében.

Rendezés:

Az Asics-ról röviden

AsicsAz Asics egy japán vállalat, amely sokféle sporthoz gyárt lábbeliket és sportfelszerelést. A név az "anima sana in la corpore sano" latin mondás rövidítése, ami azt jelenti: "Ép testben ép lélek", és ez a cég sporthoz való viszonyát jeleníti meg.

Az Asics jogelődje a híres Onitsuka Ltd., ami 1949-ben kezdte meg működését, majd 1977-ben egyesült a GTO-val és a JELENK-kel, hogy megalapítsák az Asics Corporation-t. A névváltozás ellenére a legendás Onitsuka Tiger egy változata mind a mai napig kapható, ahogy más márkák nevesebb modelljei is.

Az Asics cipői a sportvilág élvonalába tartoznak, ami a folyamatos innovációnak, a precíz tervezésnek és a helyes anyaghasználatnak köszönhető. Az utóbbi években a futócipőiket gyakran a legjobban teljesítő lábbeli közé sorolták, ami nem véletlen, hiszen a legtöbbször rangos versenyek győztesei is Asics cipőkben értek be a célba.

Ha Asics futócipőt szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szállítási díjak
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Telefon: +36 70 367 9503
Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.
Termékek szűrése
Ár
Márka
Nem
Méret