Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kézilabdacipők kiválasztásának módjáról röviden

A kézilabda beltéri sport, amely különleges követelményeket támaszt a hozzá használatos cipőkkel szemben. A kézilabdacipőnél a stabil lábtartás a legfontosabb, ugyanakkor kényelmesnek is kell lennie, hogy a játék biztonságos és eredményes lehessen.

 

Kézilabdázás közben gyakoriak a hirtelen irányváltások és kitámasztások, amelyeknél, ha a láb megcsúszik, az súlyos balesethez vezethet, ezért a jó tapadásra biztonsági és kényelmi okokból is szükség van, hiszen csak a megcsúszás elkerülésével tudjuk megfelelően összehangolni a mozdulatainkat. További fontos szempont a kézilabdacipő súlya, azaz minél könnyebb, annál jobb, és persze a szellőzés sem elhanyagolható, ami elengedhetetlen a higiénia és a kényelem szempontjából.

kézilabdacipő

Amennyiben a megfelelő kézilabdacipőt keresi, webáruházunk kínálatában megtalálhatja! Forgalmazott márkáink az élvonalba tartoznak, az áruk viszont ehhez képest kifejezetten kedvező, ezért megéri nálunk vásárolni! Rendeljen egyszerűen az otthonából, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak