Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asics cipő jellemzői

Asics Speva 55 a középső talprészben levő könnyű anyag, mely a cipőszegélyhez lett illesztve továbbá komfortosítva a cipő viseletét.

Asics ComforDry Sockliner kivehető betét, mely tompító zokniként hat. Antibakteriális, így futás közben a láb száraz és egészséges marad.

Asics California Slip Lasting olyan technológia, mely elsőosztályú stabilitást és magas illeszkedési komfortot eredményez. A felsőrész anyagát EVA felületre vagy keresztszitaszerű anyagra illesztik s utána illesztik a középső talprészhez. 

Asics Speva55 lasting komfortjavító illeszett anyag.

Asics Lace Pocket rejtett zseb a cipőfűzőknek.

Asics Rock Protection Plate védelmet ad terepen az éles kövektől vagy ágaktól. Vízálló terepfutó cipő : Asics Gel Fuji Trabuco 3 GTX.

asics gel fuji trabuco 3 gtx terepfuto cipo

Asics Heel Clutch Counter külső sarokburok külső vázként plussz támogatást és illeszkedést ad. Megtalálható az Asics Nimbus 16 futó cipőben.

asics nimbus 16 futo cipo

Asics DuoMax Support System középsőtalprész, mely lépésciklusodat korrigálja. Megakadályozza, hogy a láb futás közben túlságosan befelé dőljön.

Asics Anti Gravel Tongue szorosan illeszkedő nyelv, mely nem engedi be a homokot vagy köveket.

Asics Solyte Midsole Material könnyebb középső talp, a gyorsabb mozgásért. Valamint ugyanolyan stabilitást és javított tompítás.

Asics FluidAxis mély flex barázdák, mely felismerik a futó stílusod. Reagálva alkalmazkodik, hogy természetesebb legyen járásod.

Az Asics cipő prémium tulajdonságaival hozzájárul, hogy edzésnél, futásnál, túrázásnál vagy szabadidős tevékenységeinél teljes komfort és stabilitást élvezzen ....

Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak