Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Kattints: nagyobb kép
További képek

Adidas HB Spezial kézilabda cipő

Ár
42.490 Ft
37.990 Ft
Kedvezmény 11%
Gyártó
Cikkszám M18209_43_1_3
Elérhetőség Raktáron
Méret:
Mihez: Kézilabda
Mennyiségpár

Leírás és Paraméterek

Az Adidas HB Spezial M18209 kézilabda cipő a legjobb választás mindazok számára, akik profi szinten űzik a kézilabdázást, vagy csak szeretnek aktívan részt venni ebben a sportágban. Ez a cipő a legújabb technológiákat és anyagokat ötvözi, hogy optimális teherbírást és kényelmet nyújtson.

A HB Spezial M18209 cipő magas minőségű szintetikus felsőrészt és strapabíró gumitalpat kínál. Ez a kombináció biztosítja a maximális tartósságot és védelmet a cipőnek, még a legintenzívebb edzések és meccsek során is. Az anyagok légáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy megakadályozzák a kellemetlen szagok és a verejték felhalmozódását, így mindig friss és kényelmes érzetet biztosítanak.

Egy másik különleges tulajdonsága a HB Spezial M18209 cipőnek az EVA középtalp, amely párnázott védettséget nyújt a lábnak, így könnyedén kezeli a rázkódást és a terheléseket. Az OrthoLite talpbetét pedig további kényelmet és stabilitást biztosít a felhasználó számára. A cipő kiváló tapadást és irányíthatóságot szavatol az Adidas speckó talpmintázatának köszönhetően. Ezzel a cipővel jobban megtartja az egyensúlyát a mozgás, és precízebben tudja irányítani a labdát a kézben. Összességében ez a cipő kiváló választás minden kézilabdázónak, aki az Adidas minőségben és kényelemben bízik.

Fedezze fel a lehetőségeket az Adidas HB Spezial M18209 kézilabda cipővel, és tegye még hatékonyabbá a játékot!

Márka Adidas
Cipő modell Adidas HB Spezial
EU 43 1/3

ADIDAS

AZ ADIDAS TÖRTÉNETE

A vállalkozást az első világháború után a két Dassler fivér, Adolf és Rudolf alapította, 1920-ban kezdtek el a szűkös időkben fellelhető anyagokból sportcipőket készíteni. A két testvér közül Adolf volt a feltaláló és újító, míg Rudolf a kereskedői vénával megáldott. Az alapötlet az volt, hogy minden egyes sportágnak más és más jellegű cipőre van szüksége. A kezdeti próbálkozások után a két testvér Herzogenaurachban megalapította „Gebrüder Dassler” (Dassler-testvérek) néven a családi vállalkozást. Adolf folyamatosan jelen volt a sporteseményeken és szoros kapcsolatban állt a sportolókkal is, hogy minél jobban megismerhesse az igényeiket. Már a '20-as évek közepétől kísérleteztek a stoplis cipőkkel. Először az 1928-as amszterdami olimpián viseltek a sportolók Dassler-cipőket.

A '30-as évek közepére a vállalkozás már közel 100 főt foglalkoztatott és 11 sportág számára 30 különféle speciális lábbelit készített. 1936-ban Jesse Owens Dassler-futócipőben nyerte a berlini olimpián az aranyérmet. A háborúban a két testvér és családjaik vitája elfajult, ami végül a cég kettéosztásához vezetett. Adolf 1947-ben indította újra a termelést 47 dolgozóval, a cég pedig 1948-tól viseli az Adidas nevet, amelyet Adolf Dassler nevéből alkottak.

Az áttörést az 1954-es labdarúgó-világbajnokság megnyerése jelentette, ahol a német csapat cserélhető stoplis Adidas-cipőkben játszotta a legendás Aranycsapat elleni döntőt. A fejlesztések mellett Adolf Dassler volt az első vállalkozó, aki híres sportolókkal reklámozta a termékeit: Jesse Owens, Muhammad Ali, Franz Beckenbauer.

A cég minden jelentősebb sporteseményen képviseltette magát és az aktív sportolókkal tartott jó kapcsolatának köszönhetően szinte minden egyes sportág számára optimális cipőt készített.

1952-ben készítették el az első sporttáskát, 1963-tól indult meg a labdák gyártása, amelyek 1970 óta minden jelentős labdarúgó esemény hivatalos labdái. 1967-től gyártanak edző- és versenyruházatot, 1974-től pedig teniszütőket is.

AZ ADIDAS NAPJAINKBAN

1989-ben a vállalatot részvénytársasággá alakították, a részvényeket 1995-ben vezették be a tőzsdére. 1997-ben az Adidas egyesült a Salomon Grouppal, majd 2005 –ben el is adták azt. 2006. január 31-én hozták nyilvánosságra a Reebok átvételét, amellyel a cégcsoport forgalma kb. évi 9,5 milliárd euróra nőtt.

AZ ADIDAS LOGÓI

A három csíkot még az alapításkor találta ki Adolf Dassler, ez jelent meg ismertetőjegyként a cipőkön, majd később a ruházaton is. A '60-as években a cég terjeszkedésével megjelent a termékpalettán a szabadidős ruházat is, ezért a Dassler házaspár új, kiegészítő szimbólum után kutatott. Végül 1971 augusztusában több mint 100 javaslatból a három levelet választották ki, amely 1972-től jelenik meg a termékeken, majd később a cég logójában is. Ma az Originals kollekció egyik védjegye.

1997-ben egységes megjelenés mellett döntenek, és egy már használt jelképet választanak: a három gerendát, amelyet még 1990-ben tervezett Peter Moore. A jelet 1997 előtt az Equipment kollekción használták, a cipőkön látszódó három csíkot mintázza. A gerendák egy hegyet formáznak, a kihívást és az elérendő célokat szimbolizálva.

2002-ben a vállalat forradalmi átszervezésével mindhárom üzletág külön logót kapott, amelyek a kollekciókon a 2007-es összevonás után is változatlanul megmaradtak.

Vélemények

Erről a termékről még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
Azonnali elérhetőség

E-mail: info@sportmarket.hu

Üzlet: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel.: +36 70 367 9503

Nyitvatartás:

2024.05.01-től:

H-P: 12:30-17:00

Szállítási díjak